Yoga, Soundhealing
& Gong

Yogaklasser och workshops

När du är i kontakt med ditt hjärta ser du godhet och medkänsla hos dig själv och hos andra. Att kunna ha en fin relation till Dig är den vackraste gåvan du kan ge dig själv och en relation.

YOGA OCH ÅTERHÄMTNING PÅ BÖLEGÅRDEN

Varmt välkommen till en stund bara för dig. Här kan du släppa på alla måsten och prestationer i vardagen. Jag guidar dig genom mjuka och sköna yogaövningar, avslappning, som ger dig energi och återhämtning. Du anpassar alltid övningarna utefter din egen förmåga och dagsform.
Yoga är för alla!

SOUNDHEALING & GONGBAD

Vad är Gongbad: Hela universum består av energi och frekvenser via vibrationer, likaså gör vi människor det. Dessa vibrationer förstärks av gongen och fortplantas i vätska som vi till stor del består av. Det gör att vibrationerna går ända ner på cellnivå där de hjälper till att vibrera loss blockeringar, stress och känslominnen som stagnerat i din kropp. Ljudet och vibrationerna stillar och återhämtar ditt sinne, din kropp och din själ. Det är en djup rening, därav namnet gongbad.


Jag använder mig av olika verktyg såsom min röst, gong, trumma, klangskål, vindspel och flöjt för att låta läkande vibrationer skölja genom din kropp, sinne och själ.

SÅNGWORKSHOP

När vi sjunger öppnar vi våra hjärtan för att mötas på ett djupare plan, själ till själ.
Dessa kvällar är tillfällen där vi just delar sång med er. En resa av Munanaquy som handlar om att genom vibrationerna av röster, trumma och gitarr skapa en äkta och kärleksfull ömsesidighet. Genom sång hedrar vi förfäderna, det liv vi nu lever samt att på djupare plan koppla oss samman med jorden.

Det finns ingen prestation med dessa kvällar. Du behöver inte vara kunnig inom sång eller ha tidigare erfarenhet av mantran etc. Vi bjuder in dig till ett space där du om du vill kan delta och följa oss genom musiken och sången, likväl som att du kan vara med för att bara njuta och följa vibrationerna genom hela kvällen.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera