Marie
Palmlöf

Foto: Anna Thors

Min historia

Jag har under hela mitt liv känt att jag längtat efter en högre mening i tillvaron och jag har alltid varit väldigt öppen för det andliga, men det var först senare i livet som jag började bli medveten om i vilken utsträckning det faktiskt var så.

Som barn trodde jag på Gud, jag visste intuitivt att vi människor var del av någonting större men så kom tonåren och min inre andliga värld gick vilse. Jag visste inte riktigt vem jag var och denna del av mig själv föll i glömska. Det var först när jag blev vuxen och själv fick barn som jag hittade tillbaka till min kärna och andligheten från min barndom. Jag hittade tillbaka till villkorslös kärlek och tillit, något jag inte hade lagt vikt vid att utveckla tidigare. Det var som om jag genom åren tappat bort mitt riktiga jag utan att veta om det och nu började hitta pusselbit för pusselbit igen, en i taget för att kunna lägga ihop och se vem jag egentligen var längst där inne. Den dagen jag kom i kontakt med den shamanska läran visste barnet inom mig åter igen, rent intuitivt att jag hittat hem.

Det var en oerhört mäktig process som började för några år sedan och som sedan lade grunden för allt som hände därefter och min sedermera väg in i den shamanska läran med dess uråldriga visdom.

När jag lärde känna mig själv på djupet visste jag också vad jag ville ha och vad jag inte ville ha i mitt liv. Så jag sa upp mig från mitt dåvarande jobb och satsade allt på att starta eget företag. En dröm som nu blivit sann.

Namnet, Hela Dig kom till mig under några utbildningsdagar i Järvsö 2013 där namnet för mig symboliserar balansen mellan vår inre och yttre skönhet vilken vi alla bär på. Känslan i min kropp går inte att beskriva med ord när jag fick höra förslaget av en vän i klassen och jag visste från den stunden att det var perfekt. De två stora intressena i mitt liv skulle äntligen förenas – kreativiteten i form av frisöryrket och den andliga delen med shamansk healing och vägledning.


Fågeln i logotypen/mitt shamanska namn:

Under en kursvecka på Serena Anchanchu school görs en reading över gruppen där Quero shamanerna ser vilka personligheter vi har. I slutet av veckan tilldelas vi alla var och en ett namn som på quero språket symboliserar energin vi håller och kommer att hålla i framtiden.

När stunden var inne för mig att få mitt namn tilldelat kändes det som om tiden stod stilla. Känslan när jag satt framför Don Lorenzo och han pratade till mig på Quechua var magiskt vackert och går inte att beskriva i ord, hedrande och väldigt kraftfullt.

Han berättade att mitt namn är Qomer Quenti, green hummingbird (grön kolibri).

Som Qomer Qenti bär jag på livets nektar kopplat till min inre stjärna och själ. Kolibrin som är den minsta fågeln på jorden och som fysiskt inte skulle kunna flyga kastar sig ändå ut på en omöjlig resa för att följa sitt hjärtas kall. Qomer Quenti har förmågan att öppna stängda hjärtan och bygga broar mellan människor. Medkänsla och kärlekens nektar är min styrka, mitt kall, mitt uppdrag på jorden att dela med mig av.


Mitt yogiska namn: Kirti Sadhana Kaur
Prinsessan / lejoninnan som är hedrad och erkänd i världen för att leva ett liv fyllt med heligt arbete som naturligt flödar genom hennes meditation.


Utbildningar

Serena school 3-årig utbildning är en utbildning att bli Jordens väktare, dvs värna om ALLT på denna planet inklusive moder jord. Inka shamaner direkt från Anderna är våra lärare, dom ser och känner vad var och en av oss behöver för att kunna utföra uppdraget som Jordens väktare. Bl.a. lär dom oss att utföra ceremonier som läker och ger näring till Moder Jord och vi får också lära oss många olika sätt att hela oss själva och andra. Samtidigt som vi blir helare och helare så landar visdomen djupare o djupare inom oss i våra hjärtan. Att vandra hjärtats väg är att hitta vår själs resa. Vi får ett certifikat efter utbildningen men bara om dom anser att vi uppfyller kraven att vandra som Moder Jords Väktare


Kurser och assistent till Victor Forselius

Från 2011 har jag gått kurser och assisterat sedan 2015 för Victor Forselius. Så som Stora Medicinhjulet samt hans helgkurser och hans Peruresa.
Är du intresserad av att gå en kurs hör av dig till mig. marie.palmlof@gmail.com
Gå gärna in på Victors hemsida och kolla mer kursutbud www.qeromedicine.se


Workshops jag varit på – Indianerna åker runt i Peru, USA och Europa och håller workshops, utbildningar, cermonier, och ger healingar och initieringar.

Kundaliniyogalärare Internationellt certifierad Kundaliniyogalärare. 1-årig utbildning.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera