Energimedicin

Inka Shamansk Energimedicin

Min känsla av att ha kommit hem till mig själv efter min utbildning till shaman är enorm. Idag har jag verktygen att stå stark i mina egna energier och jag blir inte längre påverkad av andra människor som jag ofta blev tidigare. Jag fortsätter att medvetet jobba med mig själv hela tiden och även gå utbildningar. Ju mer jag helar mig själv, desto mer har jag möjlighet att hela andra.

Att vara shaman ger mig nu förmånen att få kunna hjälpa andra människor vidare till kontakt med sitt egna högre sanna jag och för det är jag mycket tacksam. Den gamla tiden där människan trodde att mästarna hade alla svar är nu till ända. I denna nya tidens energi kliver vi istället in i vetskapen om att vi är våra egna mästare där vi själva är vår egen högsta källa till kunskap och visdom. Vår inre sanning och väg finns inom oss.

Min dröm är att få hjälpa andra människor till att hitta just sin speciella livsuppgift och mening i tillvaron. Att bryta gamla mönster, rensa bort blockeringar och få dig att blomma ut till den vackra varelse du är!

Foto: Anna Thors

Vad är healing?

Runt vår fysiska kropp finns ett energifält som håller informationen om vårat fysiska, emotionella och andliga jag. Likt en dators program/mjukvara som styr hur datorn fungerar och beter sig. I healing plockar vi bort de tunga energier som skapats genom känslomässiga, genetiska eller karmatiska upplevelser inom detta eller tidigare liv. Dessa upplevelser och tunga energier lämnar avtryck i vårat energifält. Tunga energier kan lagras genom tidens gång och störa det energiflöde som är menat att strömma fritt genom vårat energifält, chakran och fysiska kropp.
Då energier inte ofta uppfattas med våra fysiska ögon så kan vi heller inte veta att vi påverkas av dem. Det enda sättet för vårat energifält att göra oss medvetna om vad vi bär med oss energimässigt är att visa det genom känslomässiga och fysiska motgångar i våra liv. Genom att rensa och omvandla dessa tunga energier, kan energifältet läkas som påverkar immunförsvaret och vår cellstruktur vilket gör att kroppen återuppbygger sig själv och sin kontakt med själen. Detta kommer att påverka hur vi lever, åldras och en dag kommer att dö.

Vi lever då inte längre som ett resultat av det förflutna, utan blir istället resultatet av den du vill vara och kommer att bli i framtiden.


Ju fler sessioner man genomgår desto djupare healing kan man uppnå.
Istället för att leva upp tunga minnen som manifesterar ett annat liv än vad du innerst inne kanske skulle vilja leva kan du nu finna en djupare trygghet, styrka och fantastiska gåvor hos dig själv som du aldrig tidigare kunnat se eller känna.

Ju renare energifältet är desto större skift upplever man i livet.
Du behöver inte tro på healing för att det skall fungera då alla har ett energifält oavsett om vi vet om det eller inte. Det viktiga är att du som klient vill hela det som påverkar dig negativt då jag inte kan hjälpa en rökare att sluta röka om den inte själv vill det.


Så här går det till vid Healing 2 timmar:

• Jag börjar alltid med att vi samtalar lite om vad som är uppe i ditt liv just nu. Exempelvis om vad som stör dig från att leva ditt liv fullt ut.
• Allt som sker är i sekretess.
• Du kommer få ligga bekvämt på en massagebänk (med kläder på) kanske en skön filt över kroppen om du önskar det.
• Jag jobbar både med mina händer på din kropp och ovanför den i energifältet. Även med stenar och kristaller.
• Ingen healing är lik den andra och hur du upplever det kan var olika från gång till gång. Det är som att ” skala en lök ”

Under en healing jobbar jag med:
• De sår vi bär med oss i livet (känslomässiga) Ilska, sorg och rädslor exempelvis.


Uppgift:

Troligtvis får du en liten uppgift i slutet av sessionen. Ingen svår uppgift alls. En rörelse tillsammans med ord som har betydelse för dig. Denna uppgift bör sedan göras i 21 dagar någon minut per dag eller vad du väljer att göra med den. Det är så att det tar 21 dagar för hjärnan att förstå vad själen nyss gått igenom.

PRIS
Healingsession 2 timmar

1 300:-

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera